Hoe kan ik gegevens importeren in CuBus

Via Beheer > Importeren vindt u de import functionaliteit. Met de knop '+'-knop maakt u een nieuwe import aan.

Vervolgens vult u de gegevens in en upload u uw importbestand. Het importtype bepaalt wat u gaat importeren. Hierna klikt u op de knop 'Importeert'

Let op: voor de import heeft u actuele importbestanden van Clearis nodig. Deze kunt u altijd aanvragen via info@clearis.nl

U kunt alleen importeren op werkdagen voor 07:00 en na 18:00 uur.